© Jurgen Jacob Lodder

Jamai: I'm Still Standing

Tribute to Elton John
vr 14 feb ’25 20:15 uur
vr 14 feb ’25
20:15 uur

Het is alweer 20 jaar geleden dat Jamai de grote winnaar werd van Idols. Deze mijlpaal viert hij groots met een eerbetoon aan zijn muzikale idool, Elton John. Voor Jamai is Elton John een grote bron van inspiratie geweest gedurende zijn hele leven. Samen met zijn liveband neemt Jamai je in dit concert mee op reis door het repertoire van Elton John. Van 'I’m Still Standing', 'Cold Heart', 'Saturday', 'Rocket Man' tot aan de Lion King en terug via de Yellow Brick Road. Alle iconische nummers die de liefde voor het repertoire van Elton John hebben gevormd. My gift is my song … and this one’s for you!

“Elton John inspireert mij al mijn hele leven, niet alleen als muzikant, maar ook wat hij betekent voor het vak, het publiek en de goede doelen die hij ondersteunt. En wat ik geweldig vind; hij neemt zijn werk zeer serieus, maar zichzelf niet. En zo sta ik er zelf ook graag in, met een vette knipoog. I’m Still Standing is een kleurrijk en opzwepend concert als tribute aan deze zanger, componist en pianist. Een show om bij te lachen én te dansen.", vertelt Jamai.

Jamai Loman kwam het eerst in de schijnwerpers door zijn deelname aan het eerste seizoen van het televisieprogramma Idols. Na zijn overwinning bracht Jamai verschillende succesvolle singles en albums uit, waaronder hits als 'Step Right Up' en 'When You Walk in the Room'. Naast zanger is Jamai ook musicalacteur. Hij speelde in o.a. 'Jesus Christ Superstar', 'The Wiz' en 'Hairspray'.